Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

Hrajte si a učte se s Mega Bloks!


Hrajte si a učte se s Mega Bloks!

Hledáte inspiraci pro hry s nejmenšími? Vyzkoušejte nové stavebnice Mega Bloks, s nimiž si můžete nejen hrát, ale děti se naučí také barvy, číslice a s mašinkou Tomáš si můžete dokonce vyprávět celé příběhy.

Naučný 1–2–3 vláček má tři velké podvozky s koly a speciální část, která umožní postavit rozkošný vláček a seznámit děti s čísly od 0 do 9 a udělá z učení počítání zábavu spojováním čísel a jejich odpovídajících obrázků.

Tři velké stavební desky se dají použít také jako víčko boxu anebo vytvoří pevnou stavební základnu pro vlakové nádraží nebo cokoliv jiného, co si můžete představit. Ideální pro děti od 12 měsíců.

Nebo můžete se stavebnicí Mašinka Tomáš pomoci Tomášovi a Percymu s výstavbou nového recyklačního centra a exkluzivní sodorské myčky. Sestavíte si stanice, které ozdobíte doplňujícími nálepkami, připojíte k nim kruhové dráhy a nakonec dáte dohromady vláčky.

Percy je po celodenní práci na železnici velmi unavený a špinavý. Děti ho musí pěkně vydrbat v nové myčce. Pošlete mašinku po kruhové dráze pod sprchovací hadici nebo pod otočné kartáče. Tomáš zase pracuje v recyklačním centru, kde musí denně zvedat, nakládat a tahat smetí. Děti si mohou vyzkoušet otočný jeřáb a pomoci poslat mašinku po kolejích.

Herní sety se dají kombinovat s ostatními Mega Bloks Thomas & Friends, sady jsou vhodné pro děti ve věku od 2 do 5 let.


prezentace značky Mega Bloks

2. 10. 2015


Zpět na přehled článků


Vývoj miminka: Dovednosti a bezpečnost po půl…

Kteří rodiče by se netěšili, až miminko začne více vnímat svět a zdokonalovat své pohyby. Nejdřív se otočí z bříška na záda a zpět, vzepře se na loktech a snaží se lézt, sedět, vstát… Jak mu v této době zajistit bezpečné a motivující prostředí? V postýlce ještě stráví kromě noci i část dne, protože zpravidla ještě spí po snídani a po… Celý článek >>

Jarní krása: péče o tělo - vyzkoušejte peeling,…

Upravená tvář a zdravá pleť obličeje je vizitka, kterou vidí každý na první pohled. Teplejší dny ale odhalí ruce i nohy, na nichž chceme mít nejen pěkně vyrýsované svaly, ale také hladkou a vláčnou pokožku, která má pěknou barvu a působí mladě a rozjasněně. ==**Peeling odstraní zhrublou kůži** Během zimy i na začátku jara se naše… Celý článek >>

Jarní krása: Čištění, peeling, pleťová maska -…

Hloubková péče o pleť zahrnuje systematický přístup k ošetření pleti. Základem je odstranění nečistot, exfoliace a aplikace speciálních masek, což přináší pleti viditelné benefity v podobě zářivé a šťavnaté pleti. ==**Čištění: Základní kámen každé péče o pleť** Čištění pleti je prvním krokem k dosažení zdravé a… Celý článek >>