Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

FESTIVAL HER A HRAČEK PRO MALÉ I VELKÉ 27. - 28. 11. 2015 PARDUBICE


FESTIVAL HER A HRAČEK PRO MALÉ I VELKÉ  27. - 28. 11. 2015 PARDUBICE

Přijďte na druhý ročník Festivalu her a hraček pro malé i velké. I letos se na Vás bude těšit spousta her i herních sestav pro nejmenší i dospělé. Na festivalu budete moci navštívit nejrůznější workshopy, vyzkoušet si tradiční i moderní hry a díky doprovodnému programu si můžete rozšířit informace mimo jiné i o certifikaci a vhodnost hraček pro své ratolesti.

Pro milovníky vláčků bude k vidění ještě větší vlaková souprava než v loňském roce a pro chytré hlavičky nebudou chybět ani hlavolamy všeho druhu. Kreativní dekoratérky naleznou nové způsoby, jak si ozdobit pokojíček nebo vyrobit šperky přesně podle jejich představ a zruční kutilové jistě uvítají promyšlené stavebnice, z nichž si mohou sami sestavit vlastní saxofon, bagr, traktor a jiné hračky, které milují.

Objevte hry, v nichž si děti budují dovednosti v technickém směru, ale i hračky edukativního charakteru. Na festivalu budete pro své předškoláky a školáky moci vybrat i vhodné didaktické herní sestavy, které je hravě zaujmou a přitom díky nim budou rozvíjet své jazykové, malířské, literární a jiné nadání.

I dospělí si rádi hrají! Na festivalu proto naleznete různé modely aut, letadel, elektromotorů, ale i třeba mindball. Jestli jste o této hračce ještě neslyšeli, pak si ji rovnou vyzkoušejte. Jedná se o „mozkový trénink“, zaměřený mimo jiné na intenzitu koncentrace. Myslíte si, že se dovedete soustředit lépe, než vaši blízcí? Zjistěte, co všechno dovede rozptýlit vaši mysl a zda skutečně dovedete udržet pozornost po dobu delší, než jsou tři minuty.

V loňském roce poskytl Festival her a hraček inspiraci a přehled o novinkách v herním světě 2897 návštěvníkům. Využijte jedinečných dnů věnovaných rozptýlení od každodenních povinností a pronikněte s námi i letos do světa zábavy.

Prohlédněte, vyzkoušejte a nakupte dárky za exkluzivní výstavní snížené ceny!

Kdy a kde se budeme těšit na vaši návštěvu?

V pátek 27. a v sobotu 28. listopadu 2015, kongresové centrum – 3. patro Paláce Pardubice

Symbolické vstupné pro lidi 100 cm+ Dětské: 10,– Kč Dospělé: 30,– Kč Rodinné (2 dospělí a až 3 děti): 60,–

Více informací najdete na www.festival-hry-hracky.cz nebo našem facebooku.


festival

20. 11. 2015


Zpět na přehled článků


Vývoj miminka: Dovednosti a bezpečnost po půl…

Kteří rodiče by se netěšili, až miminko začne více vnímat svět a zdokonalovat své pohyby. Nejdřív se otočí z bříška na záda a zpět, vzepře se na loktech a snaží se lézt, sedět, vstát… Jak mu v této době zajistit bezpečné a motivující prostředí? V postýlce ještě stráví kromě noci i část dne, protože zpravidla ještě spí po snídani a po… Celý článek >>

Jarní krása: péče o tělo - vyzkoušejte peeling,…

Upravená tvář a zdravá pleť obličeje je vizitka, kterou vidí každý na první pohled. Teplejší dny ale odhalí ruce i nohy, na nichž chceme mít nejen pěkně vyrýsované svaly, ale také hladkou a vláčnou pokožku, která má pěknou barvu a působí mladě a rozjasněně. ==**Peeling odstraní zhrublou kůži** Během zimy i na začátku jara se naše… Celý článek >>

Jarní krása: Čištění, peeling, pleťová maska -…

Hloubková péče o pleť zahrnuje systematický přístup k ošetření pleti. Základem je odstranění nečistot, exfoliace a aplikace speciálních masek, což přináší pleti viditelné benefity v podobě zářivé a šťavnaté pleti. ==**Čištění: Základní kámen každé péče o pleť** Čištění pleti je prvním krokem k dosažení zdravé a… Celý článek >>