Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

Kolik zábavných her najdou děti v jedné stavebnici LEGO® DUPLO®?


Kolik zábavných her najdou děti v jedné stavebnici LEGO® DUPLO®?

Jedna sada stavebnice LEGO® DUPLO® dětem asi stačit nebude, avšak i tak obsahuje nespočetné možnosti pro zábavu a tvořivé učení pomocí hry. Pojďme některé z nich objevit:

Nekonečná zábava

Hra se stavebnicemi DUPLO zabaví nejen děti, ale přináší skvělé a nezapomenutelné chvíle i dospělým. Tvořivá hra znamená, že začnete závodem traktoru s létajícím kuřátkem a skončíte přestavbou vaší farmy na zábavný park plný bláznivých atrakcí. Děti a dospělí mohou spolu vytvořit spoustu nových zábavných příběhů.

Nespočetné množství příběhů

Každé DUPLO zvířátko nebo postavička může být součástí miliónů dětských příběhů. Kravička může řídit auto, ptáček zase zachraňovat zaječí prince z vrcholu dýně. Děti budou nadšené, když budou moci rodičům povídat nové příběhy. Pokud mají dobrého posluchače, rády vyjádří svoje myšlenky, rozvíjejí tak svou tvořivost a nacvičují si hraní rolí.

Univerzálnost

Kostičky LEGO DUPLO rostou s dětmi. Dvouleté děti se zabaví spouštěním kohouta dolů skluzavkou, ty starší zase vytvářením příběhů o farmě. A vůbec nevadí, pokud se vašemu dítěti chce jen jezdit s traktorem a jeho šoférem stále dokola, vlastně je to úplně v pořádku. Stavebnice LEGO DUPLO jsou univerzální a zábavné v každém věku a poskytují tak opravdovou přidanou hodnotu.

Kostičky LEGO DUPLO jsou uzpůsobené pro malé dětské ručičky, protože mají dvojnásobnou velikost než klasické kostičky LEGO. Všechny produkty DUPLO jsou vyrobeny podle těch nejvyšších standardů kvality a bezpečnosti – protože jedině bezpečná hra je dobrá hra.


Prezentace značky LEGO

27. 4. 2018


Zpět na přehled článků


Obezitou trpí každý pátý Čech. Velký význam mají…

Nadváha a obezita mohou mít negativní dopady na naše zdraví, komplikují některá onemocnění. Podle dat Eurostatu má 60 procent Čechů vyšší než normální tělesnou hmotnost. A obezita se týká i dětí. ==**Co říkají data** Sečteme-li Čechy s nadváhou (BMI větší než 25), preobezitou (BMI 25 až 30) a obezitou (BMI větší než 30), vyjde nám,… Celý článek >>

Jarní krása: Čištění, hydratace, výživa a…

Prvním krokem k jarnímu osvěžení pleti by mělo být důkladné čištění. Je třeba zvolit vhodné přípravky, které sice účinně fungují, ale zároveň pleť nepodráždí. Měla by následovat dostatečná hydratace a pak také dobře vybraná kosmetika, která pomůže ochránit pokožku před slunečními paprsky. ==**Důkladné odlíčení nezabere víc než deset… Celý článek >>

Jarní krása: speciál o péči o pleť a vlasy,…

Začátek teplého ročního období má každoročně své průvodní jevy: přemýšlíme, jak změnit svůj vzhled, co udělat s vlasy, jak vylepšit postavu do plavek, které barvy rtěnek a laků na nehty ponechat v koupelně a kterým dát sbohem. Jako každý rok máme tudíž v dubnu a v květnu připravený speciál Jarní krása. ==**Pleť a vlasy chtějí péči** … Celý článek >>