Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

Pro spokojené bříško vašeho miminka


Pro spokojené bříško vašeho miminka

Ačkoliv se může zdát, že ohřívačku lahví využijí výhradně nekojící maminky pro přípravu umělého mléka, není to tak úplně pravda. Ohřívače mléka Concept KIDO totiž nabízí daleko širší využití, než jste si možná mysleli.

Ohřívač lahví 3v1 double Concept OL4010 KIDO

Ohřev mléka a příkrmů je samozřejmě primární funkcí. Velkou předností ohřívačky je její samostatnost, rychlost a bezpečnost. Stačí nastavit ohřev a za pouhé 3 minuty můžete krmit. K ohřívání využívá vodní lázně, která je oproti ohřevu v mikrovlnné troubě bezpečnější a šetrnější. Pokrmy se v ohřívači lahví zahřívají rovnoměrně, takže nehrozí riziko popálení, a zároveň si uchovají veškeré důležité vitamíny a živiny.

Ohřívač lahví vám usnadní i noční příkrmy. Abyste nemuseli v noci vylézat z pelíšku, můžete si ohřívač zapojit v ložnici a lahvičku s kojeneckou vodou ponechat v režimu udržení teploty. V okamžiku, kdy se vám miminko probudí, budete mít vše po ruce a rychle připravené.

Další funkcí, kterou ohřívač lahví umí, je rozmrazování. Velice šetrně, rychle a rovnoměrně rozmrazí zmražené příkrmy. Na rozdíl od mikrovlnné trouby v něm můžete bez obav ohřívat i zmražené zásoby odstříkaného mateřského mléka, aniž by došlo k znehodnocení jeho kvality.

Poslední velice praktické využití nabízí funkce sterilizace. Opět vám ušetří plno času a tentokrát i peněz, pokud jste si chtěli sterilizátor pořizovat. S ohřívačem lahví Concept KIDO už ho potřebovat nebudete. Stačí zvolit režim sterilizace a přístroj se o všechno postará, aniž byste se zdržovali zdlouhavým vyvařováním. Vaše pomůcky na krmení a dudlíky budou během chvilky hygienicky čisté a připravené k dalšímu použití. Jednoduchým způsobem tak ochráníte své miminko před škodlivými mikroby, které se mohou usadit ve špatně vymytých lahvičkách, savičkách i dudlících.

KIDO

Součástí řady KIDO jsou dva typy ohřívačů lahví – jednoduchý single OL4000 a double s možností ohřívání dvou pokrmů najednou OL4010.


Text a foto: Prezentace značek Concept a KIDO

2. 4. 2024


Zpět na přehled článků


Rodinný festival Respekt k porodu bude 3. týden v…

Již 19. rokem pro vás Hnutí za aktivní mateřství připravuje festival, který již po celou jednu generaci poskytuje cenné a relevantní informace. Jde o největší akci pořádanou v rámci Světového týdne respektu v porodu nejen v České republice ale i v Evropě. Stavíme tak informační most mezi profesionály a (nastávající) rodiče. Pojďte si s… Celý článek >>

V době kojení je zcela nevhodné kouřit a pít…

Odpověď je jednoznačná v případě kouření a pití alkoholických nápojů – obojí je pro kojence škodlivé. V případě léků je věc více komplikovaná. Ne všechny účinné látky přecházejí do mateřského mléka, a někdy je zase důležité zachovat léčbu. Maminka, která své dítě kojí, by měla být velmi opatrná na vše, co do svého organismu přijímá.… Celý článek >>

Jarní krása: Jak se chránit proti UV záření

Bez Slunce by na Zemi asi život vůbec neexistoval. Jeho paprsky probouzejí k životu rostliny, které nám zajišťují obživu. A dodávají nám cenné látky, bez nichž bychom se také stěží obešli. Jenže sluneční záření je také zodpovědné za škodlivé změny na naší kůži. Mohou být tak nebezpečné, že je nutné se proti nim chránit. Slunenčním… Celý článek >>