Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

Skechers představí kolekci připravenou se světoznámým umělcem


Skechers představí kolekci připravenou se světoznámým umělcem

Americká značka Skechers a světově známý belgický umělec VEXX představují spolupráci, která překračuje hranice módy a umění. Skechers Artist Serie, třetí řada obuvnické kolekce značky Skechers, je nový společný počin značky Skechers a umělce VEXXe.

Představte si, že se vaše tenisky promění v pohyblivé umění, anebo že svou chůzí roztančíte ulici – takto by se dala fúze umění a módy popsat. Spolupráce je oslavou kreativity v každém kroku! Po úspěšných dvou sezonách s umělci jako James Goldcrown, Jen Stark a Ricardo Cavolo, přichází třetí umělecké pojetí módy značky Skechers a prim v ní hrají VEXXovy charakteristické „čmáranice”, které jsou plné živých barev a hravých obrazů.

Boty a oblečení jako umělecké plátno

VEXX, známý svými živými, hravými a komplexními díly, která se pohybují na pomezí street artu a tradiční ilustrace, přináší svěží závan kreativity až k vašim nohám se značkou Skechers. Boty a oblečení mu posloužily jako plátno pro jeho uměleckou vizi. Inspirací mu při tvorbě byly jeho oblíbené kreslené seriály z dětství, historie umění a popkultura.

Vytvořil barevné konfigurace postav a ikonické „čmáranice“, které jsou plné barev a abstraktních prvků. Ve svých návrzích dokonale spojuje fantazijní motivy se současností. Jeho díla se objevila v prominentních muzeích v Evropě, Spojených státech a Asii. VEXXův talent a jedinečné umění ho učinilo jedním z nejuznávanějších umělců na sociálních médiích s 2,9 miliony odběratelů na YouTube a více než 700 tisíci sledujícími na Instagramu z celého světa. Zde si můžete prohlédnout VEXXe v akci při tvorbě jeho nejnovějších děl!

Skechers

KOLEKCE: SKECHERS ARTIST SERIE

Skechers x Vexx | Uno – Color Doodle Dostupné v dámských I pánských velikostech

Módní tenisky Skechers Uno – Color Doodle jsou inspirovány přímo umělcovým designérským procesem a vynikají svým syntetickým svrškem z materiálu durabuck, ozdobeným charakteristickými „čmáranicemi“ od VEXXe. S vložkou Skechers Air-Cooled Memory Foam® a viditelnou mezipodešví Skech-Air® s vzduchovým odpružením zajišťují maximální pohodlí. Tento unisexový model je opravdovým uměleckým dílem v oblasti obuvi, který přináší nejen pohodlí, ale i jedinečný styl.

Skechers


Text a foto: Prezentace značky Skechers

4. 4. 2024


Zpět na přehled článků


Rodinný festival Respekt k porodu bude 3. týden v…

Již 19. rokem pro vás Hnutí za aktivní mateřství připravuje festival, který již po celou jednu generaci poskytuje cenné a relevantní informace. Jde o největší akci pořádanou v rámci Světového týdne respektu v porodu nejen v České republice ale i v Evropě. Stavíme tak informační most mezi profesionály a (nastávající) rodiče. Pojďte si s… Celý článek >>

V době kojení je zcela nevhodné kouřit a pít…

Odpověď je jednoznačná v případě kouření a pití alkoholických nápojů – obojí je pro kojence škodlivé. V případě léků je věc více komplikovaná. Ne všechny účinné látky přecházejí do mateřského mléka, a někdy je zase důležité zachovat léčbu. Maminka, která své dítě kojí, by měla být velmi opatrná na vše, co do svého organismu přijímá.… Celý článek >>

Jarní krása: Jak se chránit proti UV záření

Bez Slunce by na Zemi asi život vůbec neexistoval. Jeho paprsky probouzejí k životu rostliny, které nám zajišťují obživu. A dodávají nám cenné látky, bez nichž bychom se také stěží obešli. Jenže sluneční záření je také zodpovědné za škodlivé změny na naší kůži. Mohou být tak nebezpečné, že je nutné se proti nim chránit. Slunenčním… Celý článek >>