Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

Dětská chůvička KIDO s kamerou a neomezeným dosahem nespustí vaše miminko z dohledu


Dětská chůvička KIDO s kamerou a neomezeným dosahem nespustí vaše miminko z dohledu

Dětská chůvička patří mezi základní vybavení a nepostradatelného pomocníka ve většině domácností s malými dětmi. Využijete ji od narození miminka i po několik dalších let. Stane se vaším třetím okem, které vaše dítě nikdy nespustí z dohledu.

Dodá vám i vašemu miminku pocit bezpečí a klidu

Videochůvička Concept KD40×0 KIDO dopřeje vašemu miminku klidný a nerušený spánek. Díky otočné kameře s nočním viděním ho budete mít neustále pod dohledem, a to ve dne v noci. Pokud se miminko probudí, citlivé senzory zvuku a pohybu vás na to neprodleně upozorní. Nemusíte ho tedy rušit častým kontrolováním a v klidu se v době jeho odpočinku můžete věnovat např. práci na zahradě, vaření nebo si dopřát příjemný večer s přáteli na terase.

A co dalšího vám dětská chůvička s kamerou KIDO přinese? Velmi fajnová je možnost obousměrné komunikace. Na dítě můžete promluvit na dálku a uklidnit ho svým hlasem, i když nejste zrovna v jeho blízkosti. Utišit ho můžete také prostřednictvím uspávacího režimu s nabídkou dětských ukolébavek nebo mu rozsvítit jemné noční světlo, které navodí pocit bezpečí. A to není vše. Chůvička vám pohlídá ideální teplotu a vlhkost v místnosti, aby vaše dítě mělo kvalitní podmínky pro spánek a připomene vám dokonce i čas krmení.

KIDO

Neomezený dosah prostřednictvím mobilní aplikace

Dětská chůvička KD4010 je vybavená rodičovskou jednotkou, která nabízí parádní dosah až 300 m. Pro upřesnění se jedná o údaj pro přenos signálu v ideálních podmínkách ve volném prostoru. V domácnosti je tedy nutné počítat s překážkami, které reálný dosah snižují, ale i tak je tato hodnota pro potřebu domácností plně vyhovující.

Chcete-li mít svého potomka pod kontrolou doslova odkudkoliv, využijte internetového připojení a propojení chůvičky s vaším chytrým telefonem. Získáte tak neomezený dosah a zároveň možnost rodinného sdílení. Na svého vnoučka se tak může podívat např. i babička bydlící v jiném městě, tatínek ze služební cesty nebo si můžete zkontrolovat, jak to doma „funguje“, pokud jste zrovna pryč.

KIDO

Ideální parťák na doma i na cesty

Chůvička je také ideálním parťákem na cesty. Nezabere vám téměř žádné místo a usnadní a zpříjemní chvíle vaší dovolené. A to je jeden z okamžiků, kdy chůvičku ocení nejen rodiny s miminkem, ale i zvyklé na své postýlky a v cizím prostředí se mohou bát. S chůvičkou jim dodáte pocit bezpečí a blízkosti, protože si vás mohou jednoduše kdykoliv přivolat.

Zabezpečený systém bez rizika cizího odposlechu

Chůvička Concept KIDO využívá zabezpečený systém připojení, takže máte jistotu dokonalého soukromí bez možnosti cizího odposlechu.

Hlavní přednosti videochůvičky Concept KD4010 KIDO:

• chytrá chůvička s neomezeným dosahem přes mobilní aplikací Concept Home

• dosah 300 m s rodičovskou jednotkou (možnost bezkabelového používání)

• zabezpečený systém připojení bez rizika cizího odposlechu

• možnost obousměrné komunikace

• rotační kamera s nočním viděním a přibližovacím režimem

• detekce zvuku a pohybu

• uklidňující noční LED osvětlení

• uspávací režim s ukolébavkami

• senzor teploty a vlhkosti

• připomínka krmení

• možnost rodinného sdílení (až 5 uživatelů)


Text a foto: Prezentace značky Concept a KIDO

15. 4. 2024


Zpět na přehled článků


Jak probíhají první týdny těhotenství? A kdy může…

O těhotenství se žena zpravidla dozví až po vynechání menstruace a po domácím těhotenském testu, vše pak potvrzuje lékař po gynekologické prohlídce. První pohled na vyvíjející se embryo už dnes může zprostředkovat ultrazvuk, od pátého týdne na snímku tluče srdíčko velikosti, která se připomíná makové zrnko. Co se ale děje v organismu… Celý článek >>

Rodinný festival Respekt k porodu bude 3. týden v…

Již 19. rokem pro vás Hnutí za aktivní mateřství připravuje festival, který již po celou jednu generaci poskytuje cenné a relevantní informace. Jde o největší akci pořádanou v rámci Světového týdne respektu v porodu nejen v České republice ale i v Evropě. Stavíme tak informační most mezi profesionály a (nastávající) rodiče. Pojďte si s… Celý článek >>

V době kojení je zcela nevhodné kouřit a pít…

Odpověď je jednoznačná v případě kouření a pití alkoholických nápojů – obojí je pro kojence škodlivé. V případě léků je věc více komplikovaná. Ne všechny účinné látky přecházejí do mateřského mléka, a někdy je zase důležité zachovat léčbu. Maminka, která své dítě kojí, by měla být velmi opatrná na vše, co do svého organismu přijímá.… Celý článek >>