Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

Hrajte si s Miminkem po celé léto


Hrajte si s Miminkem po celé léto

Miminko Nejdříve bychom vám rádi připomněli, že letní vydání Miminka je dvojčíslo, vychází tedy pro měsíce červenec – srpen a další číslo bude až v září (termín vydání najdete v horní části obrazovky).

Na léto jsme pro vás připravili nejen 124 stran čtení, ale také zajímavé soutěže a hlavně – Veselou letní tombolu. Je určena pro všechny nové předplatitele a její podmínky najdete nejen v Miminku na straně 75, ale také na webových stránkách v záložce Pro předplatitele. V této veselé tombole vyhrává každý, a proto neváhejte. Dárky jsou opravdu pěkné, od kosmetiky a hraček po dětské botičky a výukové hračky.

V letním Miminku najdete kromě pravidelných rubrik také speciální několikastránkové hodnocení a zážitků z porodů v našich porodnicích, které nám poslaly maminky na naši výzvu ohledně zkušeností s porodnicemi. Budeme rádi, když se rozproudí větší diskuse kolem tohoto tématu a zapojí se také zdravotnická zařízení.

Kromě jiného se v prázdninovém dvojčísle dozvíte, jak se chránit před sluníčkem, komu hrozí nákaza salmonelózou, proč je důležitý vztah mezi matkou a miminkem při kojení, co dát dětem v létě k jídlu a jak si pochutnat na nových bramborách.

Přejeme vám krásné čtení a pohodové léto. Chtěli bychom vás také upozornit, že od 7. do 28. července mají všichni v redakci dovolenou. Pokud nám tedy pošlete své dotazy, odpovíme vám na ně hned po návratu.

Vaše redakce

1. 7. 2008


Zpět na přehled článků


Rock'n'roll v každém kroku: Skechers představuje…

Po úvodní kolekci, která sklízela ovace, značka Skechers ztělesňující komfortní technologie představuje druhou sérií své obuvnické spolupráce s legendami rock'n'rollu – The Rolling Stones. Nová kolekce přináší svěží pohled na ikonické logo Licks prostřednictvím řady výrazných pánských i dámských modelů Skechers. Před začátkem… Celý článek >>

Jarní krása: jak se vypořádat s pocením -…

Ach to věčné pocení - je nám tak nepříjemné, a přitom pro naše tělo velmi důležité. Jak to udělat, aby nám pocení nekomplikovalo (společenský) život? Potní žlázy mají důležitou funkci – regulují teplotu v organismu. Je-li teplota příliš vysoká, začneme se potit. Potem se z těla vyloučí nejen tekutiny, ale i některé soli. Existují dva… Celý článek >>

Vývoj miminka: Dovednosti a bezpečnost po půl…

Kteří rodiče by se netěšili, až miminko začne více vnímat svět a zdokonalovat své pohyby. Nejdřív se otočí z bříška na záda a zpět, vzepře se na loktech a snaží se lézt, sedět, vstát… Jak mu v této době zajistit bezpečné a motivující prostředí? V postýlce ještě stráví kromě noci i část dne, protože zpravidla ještě spí po snídani a po… Celý článek >>