Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

Zarezervujte si čas a přijďte na VÁNOČNÍ DĚTSKOU PLANETU!


Zarezervujte si čas a přijďte na VÁNOČNÍ DĚTSKOU PLANETU!

VÁNOČNÍ DĚTSKÁ PLANETA, svět hraček, her a dětských potřeb proběhne již zanedlouho a to v předvánočním termínu od 30. 11. do 2. 12. 2018 opět na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Souběžně s DĚTSKOU PLANETOU budou nově probíhat také Vánoční, hrnčířské a řemeslné trhy, které zpříjemní předvánoční atmosféru prvního adventního víkendu. Přijďte na holešovické Výstaviště nakoupit vánoční dárky a příjemně strávit volný čas.

Pokud hledáte zajímavý program pro celou rodinu na první adventní víkend nebo si jen chcete prohlédnout novinky v tomto segmentu a na jednom místě nakoupit všechny vánoční dárky, nenechte si tuto mimořádnou příležitost ujít. Nejen pro malé návštěvníky bude připraven bohatý program na podiu.

V pátek vystoupí Kühnův dětský sbor, spisovatelka Bára Stluková nám představí knihu Vyprávění kapra Jakuba. Spisovatel Hynek Klimek v rámci besedy představí své knihy z edice Strašidláři. V pátek podvečer proběhne na podiu pražský křest turistické vizitky Zvonkových průvodů a nového turistického deníku s Veverčákem Zdravíkem. Turistickou vizitku přijde pokřtít pohádkový král Václav Vydra.

Děti si můžou přijít zazpívat, trochu se i hýbat s programem Hejblíka a Hejbličky, od kterých se dozvědí také něco zajímavého o světě kolem nás. Hejblíkovic mají připravené originální písničky s ukazováním a pohybem, které děti zaručeně pobaví a ještě je něco naučí. Lákadlem pro zvídavé děti může být dílna rozhlasové redaktorky a autorky dětských knížek Michaely Veteškové: Hrajeme si na malé novináře, kde si během padesáti minut vyzkouší práci profesionálníhch žurnalistů. Michaela Vetešková také představí svoji knížku Jak maminka vyprávěla o 20. století.

Nebude chybět ani oblíbené cvičení. Pro velké i malé sportovce bude připravená velká Gym zóna České obce Sokolské, která na Vánoční Dětské planetě připraví gym a pohybovou zónu nejen pro nejmenší návštěvníky, ale i pro jejich starší sourozence. Cvičení malých sportovců bude připraveno i v doprovodném programu na podiu, kde se představí v několika cvičebních blocích během víkendových dní.

Kromě atraktivního doprovodného programu se návštěvníci můžou těšit na širokou nabídku hraček a her, které představí několik desítek firem. Oblíbený dětský koutek zajistí společnost Baby Office v partnerství s oblíbenou značkou Kubík. Děti se zabaví v herně, kde mohou vyzkoušet různé didaktické hračky a stavebnice. Svěřit do koutku můžou rodiče děti starších dvou let. Připravena je také předvánoční tvůrčí dílna. Rodiče mohou své ratolesti nakrmit či přebalit v kojicí zóně. Jednorázové plenky a ubrousky budou k dispozici zdarma. Na děti čekají také zábavně dovednostní Kubíkovy hry.

Pokud hledáte inspiraci a program na první adventní víkend a chcete příjemně strávit čas s dětmi nebo jen včas nakoupit vánoční dárky, nenechte si tuto zábavnou akci pro celou rodinu ujít.

Další informace naleznete na www.detskaplaneta.cz nebo na facebookové stránce Veletrh Dětská planeta.

19. 11. 2018


Zpět na přehled článků


Jarní krása: jak se vypořádat s pocením -…

Ach to věčné pocení - je nám tak nepříjemné, a přitom pro naše tělo velmi důležité. Jak to udělat, aby nám pocení nekomplikovalo (společenský) život? Potní žlázy mají důležitou funkci – regulují teplotu v organismu. Je-li teplota příliš vysoká, začneme se potit. Potem se z těla vyloučí nejen tekutiny, ale i některé soli. Existují dva… Celý článek >>

Vývoj miminka: Dovednosti a bezpečnost po půl…

Kteří rodiče by se netěšili, až miminko začne více vnímat svět a zdokonalovat své pohyby. Nejdřív se otočí z bříška na záda a zpět, vzepře se na loktech a snaží se lézt, sedět, vstát… Jak mu v této době zajistit bezpečné a motivující prostředí? V postýlce ještě stráví kromě noci i část dne, protože zpravidla ještě spí po snídani a po… Celý článek >>

Jarní krása: péče o tělo - vyzkoušejte peeling,…

Upravená tvář a zdravá pleť obličeje je vizitka, kterou vidí každý na první pohled. Teplejší dny ale odhalí ruce i nohy, na nichž chceme mít nejen pěkně vyrýsované svaly, ale také hladkou a vláčnou pokožku, která má pěknou barvu a působí mladě a rozjasněně. ==**Peeling odstraní zhrublou kůži** Během zimy i na začátku jara se naše… Celý článek >>