Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

Pro pořádný úklid domácnosti po prázdninách se bude hodit balíček z Volby spotřebitelů, který je připraven pro tři soutěžící.


Pro pořádný úklid domácnosti po prázdninách se bude hodit balíček z Volby spotřebitelů, který je připraven pro tři soutěžící.

Čtyřiadvacátého ročníku oblíbeného spotřebitelského programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2024 se zúčastnilo a o přízeň zákazníků bojovalo 221 produktových novinek od 168 firem, spotřebiteli vybraných vítězů bylo pak celkem 66. Nyní se můžete zúčastnit soutěže o balíček úklidových prostředků.

Dotazování proběhlo na reprezentativním vzorku čtyř tisíc českých respondentů. Které produkty spotřebitele zaujaly? „Velkým tématem letošního ročníku Volby spotřebitelů 2024 je opět udržitelnost a s tím spojený zájem o zdravý životní styl. Oproti loňsku vzrostl podíl zákazníků, kteří berou při rozhodování v potaz lokálnost produktu a také těch, kdo na nákup nosí vlastní tašku,“ uvádí Lukáš Matějka, manažer marketingové skupiny pořádající společnosti. „Mezi trendy kategorie letošního ročníku patří například bezlepkové snacky, dekorativní kosmetika, dětská výživa, dětské nápoje, dětské pleny, koupelová a sprchová kosmetika, pamlsky pro kočky a psy, potřeby pro zvířata, pleťová kosmetika, veganské produkty, proteinové dezerty nebo zdravé snacky."

Volbaspotřebitelů

Hodnocení zajímavých produktů neprobíhá však pouze v rámci hlavního průzkumu, ale celoročně, a to formou soutěží na Instagramu a Facebooku, kde mají spotřebitelé možnost se s jednotlivými výrobky seznámit, pravidelně je vyhrávat, dozvědět se různé zajímavosti a tipy na novinky https://www.instagram.com/…potrebitelu/ a https://www.facebook.com/…potrebitelu/.

Volbaspotřebitelů

Soutěžní otázka:

Vyjmenujte alespoň tři produkty, které získaly ocenění v oblasti úklidových prostředků a domácenské drogerie. Nápovědu najdete na https://www.volba-spotrebitelu.cz/…ocniku-2024/

Odpovědi na soutěžní otázku pošlete na adresu redakce@casopis-miminko.cz nejpozději do 15. 9. 2024. Pro tři výherce je připraven balíček produktů pro úklid a domácnost.


Text a foto: Prezentace Volba spotřebitelů

2. 9. 2024


Zpět na přehled článků


Otazníky kolem tuků: Jsou nebo nejsou vhodné v…

Ve stravování máme tendenci občas některé potraviny favorizovat a jiné zatracovat. Do té druhé skupiny mnozí z nás řadí tuky, ale je to správné? Tuk je důležitou složkou naší výživy a v těhotenství je jejich konzumace žádoucí. Záleží ale na tom, zda si je dokážeme dobře vybrat a sníst jich optimální množství. Potravinová pyramida… Celý článek >>

Bazalka a Bolognese - základ pro těstoviny v…

Těstoviny s rajčatovou omáčkou, oblíbené jídlo dospělých i dětí, bývají pravidelně na jídelníčku v mnoha rodinách. Milovníky této kombinace v italském stylu potěší dvě novinky na trhu, s nimiž lze vykouzlit oběd či večeři snadno a rychle. Rajčatová omáčka s bazalkou je dobrý základ pro složitější a rafinovanější italské pochoutky.… Celý článek >>

Září je měsíc biopotravin. Která získala titul…

Ekologické zemědělství a výroba biopotravin si získávají stále větší oblibu. Ať už se pro biopotravinu rozhodneme proto, že nám více chutná, považujeme ji za zdravější, nebo chceme být ohleduplní k životnímu prostředí, zajímá nás, jak kvalitní jsou biopotraviny. Inspiraci můžeme hledat třeba i v soutěži Nejlepší biopotravina roku. ==*… Celý článek >>